Et møtelokale med stil

 

Når man skal arrangere et viktig møte eller en konferanse er det viktig at omgivelsene er av en slik art at man ikke skremmer bort potensielle besøkende. Det er mange ting å tenke på, men å slå på stortromma kan bli en vellykket investering som vil kunne føre til at du fort tjener inn det du bruker på arrangementet.

Hos oss vet vi hva vi kan tilby deg, og forhåpentligvis klarer vi å overbevise deg om det samme! Det du får hos Grand Selskapslokaler er eksklusive selskapslokaler som holder meget høy kvalitet. Du kan benytte deg av både møtelokaler og konferanselokaler - uansett hva behovet ditt måtte være så vil vi kunne hjelpe deg med å løse det.

Atmosfæren i våre lokaler har et historisk sus og vil inngi tyngde og pondus for de som inviteres dit. Husk også at bevertningen er viktig og det vi kan tilby deg og din bedrift er både tradisjonell og moderne meny, og du bestemmer naturligvis selv hvor avansert det hele skal være. Kontakt oss angående bevertning og vi kan komme med gode råd i så måte.

Hos oss vil du oppleve at lokalene og omgivelsene er både inspirerende og annerledes og å vise dette overfor dine forretningspartnere vil kunne yte deg mye velvillighet - og velvillighet er noe man bestandig har bruk for. Med en strålende beliggenhet i hjertet av Bergen, like ved statuen av selveste Ole Bull befinner du deg midt i smørøyet og har en sentral plass hvor de viktige avgjørelsene kan tas.

Vi er også behjelpelig med å skaffe tilveie finansiering via våre partnere - dette er en etablert og trygg kilde til finansiering til dette formålet og som driver med alt fra forbrukslån til båtlån.