Som sagt: har du behov for å dra i gang et arrangement i stor skala eller kanskje i en litt mindre skala, så har Grand Bergen lokalitetene som du er ute etter!

Vi sa det på forsiden – variasjonen i det som arrangeres hos Grand Bergen er stort, og det betyr at alle mulige arrangementer kan gjennomføres der.

Den store festsalen

Som navnet mer enn antyder er dette det aller største av lokalene som tilbys, og dette er et lokale som kun brukes til de aller gjeveste arrangementene. Her snakker vi om muligheter for å få lagt til rette med lydutstyr til akkurat dét arrangementet man måtte ønske, og dette kan være både formelle arrangementer og private arrangementer som for eksempel bryllup.

Den store spisesalen

Dette lokalet er en klassisk perle med et oppsett som på en kino. Skal du for eksempel kjøre i gang en konferanse kan du fort smette på plass 40 personer her!

Det finnes et lerret som kan trekkes ned her, og det betyr kort og godt at det vil være plass til 60 mennesker her hvis man ønsker å servere et god bespisning i klassiske omgivelser.

Salongene

Når man har navnet ‘Grand’ ligger det liksom i kortene at ting må være i klassisk stil, og dette gjelder naturligvis også de to salongene som finnes hos Grand Bergen. Man har en salong som kalles for den Røde salongen, og her er det plass til 20 mennesker. Hovedsalongen rommer hele 60 personer, og vil kunne være et svært godt alternativ til et bryllup av medium størrelse, eller til en konfirmasjon med et passende antall gjester.