Vi har tidligere skrevet endel om dette med å være staselig når man skal drive representasjon, og dette er noe som gjelder spesielt når man skal arrangerer kurs, møter, konferanser eller viktige selskaper. Å fremstå som skikkelig og ordentlig er utrolig viktig og å bruke kostnader på dette kan for vise seg å være vel anvendte penger.

Men, det er ikke bare selve lokalet som kan være prangende og flott – det kan også være veldig effektivt å ankomme med stil til arrangementet man skal på. Da gjelder det at man har en flott bil å komme med eller at man leier en bil som er fasjonabel og fin. Dette kan vi hjelpe deg med og vi har mange gode råd i så måte. Slike biler kan gjerne koste en del, men man slipper billigere unna hvis man leier. Det kan også være en idé å hente de inviterte i en flott bil for å gi dem en ekstra fin opplevelse – noe som vil vise at du tar gjestene dine på dypeste alvor.

På flere steder, blant annet dette, har du muligheten til å søke om en form for finansiering som du kan bruke til slike ting, og det er bare å si det: det er ingenting å tenke på, men rett og slett bare å gjøre det.

Å ankomme arrangementet med stil eller enda bedre; å hente gjestene dine med stil er godt brukte penger og gir deg ekstra goodwill når du trenger det som mest.

Du kan tenke deg følelsen det er å bli plukket opp av en privatsjåfør som er sendt ens ærend for å hente deg? Og du kan kanskje tenke deg følelsen det er å skritte ut av en slik bil midt i Bergen sentrum og deretter å gå inn i lokalene hvor ting skal foregå?

Ja, denne følelsen er gull verdt, og som sagt er dette en kostnad som raskt kan gi avkastning.